Louhinta Savinen osoite Lylykoskentie 12 B 1, 80130 Joensuu

Louhinta

Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia louhintapalveluja joustavasti suurten ja pienten asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat niin kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kuin yksityiset rakentajatkin.

Pitkä kokemuksemme louhinta-alalta takaa töiden onnistumisen myös vaativissa olosuhteissa. Toteutamme työmme alusta loppuun tehokkaasti ja turvallisesti, sovitussa aikataulussa pysyen. Otamme vastuun louhintatöistä alusta loppuun saakka ja takaamme asiakkaallemme laadukkaan lopputuloksen.

Monipuolinen ja ajantasainen kalustomme mahdollistaa louhintatöiden tarjoamisen joustavasti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Kalustomme kattaa kaiken yksittäisten kivien poistamiseen käytettävästä käsiporauskalustosta aina suuremmissa louhintatöissä käytettävään poravaunuun asti.

Räjäytystyöt

Räjäytystöissä turvallisuus ja laadukas työjälki ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Räjäytystöiden tarkka ennakkosuunnittelu, henkilökuntamme ammattitaito ja riskien minimointi takaavat ammattimaisen lopputuloksen. Tarkalla räjäytysten säätelyllä räjäytystyöt ovat mahdollisia myös hankalissakin paikoissa. Kaikista räjäytystöistämme teemme lainmukaiset räjäytystyöilmoitukset asiakkaan puolesta.

Keskeisenä periaatteenamme on pitää räjäytys- ja louhintatöissä vahingot nollatasolla, mutta mahdollisia vaurioita varten yrityksellämme on kattavat vastuuvakuutukset.

Noudatamme kaikissa louhinta- ja räjäytystöissämme alan ajantasaisia ohjeita ja määräyksiä.

Louhinta Joensuu - Pohjois-Karjala

Louhinta

Tarjoamme laadukkaita ja asiantuntevia louhintapalveluja joustavasti suurten ja pienten asiakkaiden tarpeisiin. Otamme vastuun louhintatöistä alusta loppuun saakka ja takaamme asiakkaallemme laadukkaan lopputuloksen.

Pitkä kokemuksemme louhinta-alalta takaa töiden onnistumisen myös vaativissa olosuhteissa. Asiakkaitamme ovat niin kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kuin yksityiset rakentajatkin.

Tärinän mittaus Joensuu Pohjois-Karjala

Tärinämittaus

Käytämme urakoissamme laadun takeena Geosonics LCP3000 3-kanavaista tärinämittaria. Laitteella pystymme seuraamaan räjäytyksistä lähirakennuksiin aiheutuvaa tärinää ja sen mukaan säätelemään räjäytysten kokoa. Räjäytystöissä luotettava tärinänmittaus takaa turvallisen työskentelyn ja laadukkaan lopputuloksen.

Kalusto

Monipuolinen ja ajantasainen kalustomme mahdollistaa louhintatöiden tarjoamisen joustavasti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Työnäytteitä ja kuvagallerian löydät täältä

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Tamrock Commando 120r

Hydraulinen radio-ohjattu poravaunu jolla poraamme halkaisialtaan 35-45mm reikiä. Perustangoilla 3m reikäsyvyyteen asti ja siitä eteenpäin jatkokalustolla. Työpaino 3t.

Atlas Copcon

Käsiporauskalusto soveltuu pienempiin töihin ja ahtaampiin paikkoihin. Esimerkiksi kellareihin tai muihin mihin isommalla koneella ei pääse.

Kaeservaunukompressori Mobilair M34

Vaunukompressori ilmakäyttöisten kallioporien ilmantuottoon.

Räjäytys-suojamatot

3-kanavainen Geosonics SSU 3000LCP tärinämittauslaite.

Laitteella pystymme seuraamaan räjäytyksistä lähirakennuksiin aiheutuvaa tärinää ja sen mukaan säätelemään räjäytysten kokoa. 

Tamrock Dino 560

Reikäkoko 45-76mm. Työpaino 12t.