Louhinta Savinen osoite Piianpolku 9, 80710 Lehmo

Louhinta Joensuu - Pohjois-Karjala

Louhinta

Tarjoamme laadukkaita ja asiantuntevia louhintapalveluja joustavasti suurten ja pienten asiakkaiden tarpeisiin. Otamme vastuun louhintatöistä alusta loppuun saakka ja takaamme asiakkaallemme laadukkaan lopputuloksen.

Pitkä kokemuksemme louhinta-alalta takaa töiden onnistumisen myös vaativissa olosuhteissa. Asiakkaitamme ovat niin kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kuin yksityiset rakentajatkin.

Tärinän mittaus Joensuu Pohjois-Karjala

Tärinämittaus

Käytämme urakoissamme laadun takeena Geosonics LCP3000 3-kanavaista tärinämittaria. Laitteella pystymme seuraamaan räjäytyksistä lähirakennuksiin aiheutuvaa tärinää ja sen mukaan säätelemään räjäytysten kokoa. Räjäytystöissä luotettava tärinänmittaus takaa turvallisen työskentelyn ja laadukkaan lopputuloksen.

Kalusto

Monipuolinen ja ajantasainen kalustomme mahdollistaa louhintatöiden tarjoamisen joustavasti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Työnäytteitä ja kuvagallerian löydät täältä

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Tamrock Commando 120r

Hydraulinen radio-ohjattu poravaunu jolla poraamme halkaisialtaan 35-45mm reikiä. Perustangoilla 3m reikäsyvyyteen asti ja siitä eteenpäin jatkokalustolla. Työpaino 3t.

Atlas Copcon

Käsiporauskalusto soveltuu pienempiin töihin ja ahtaampiin paikkoihin. Esimerkiksi kellareihin tai muihin mihin isommalla koneella ei pääse.

Kaeservaunukompressori Mobilair M34

Vaunukompressori ilmakäyttöisten kallioporien ilmantuottoon.

Räjäytys-suojamatot

3-kanavainen Geosonics SSU 3000LCP tärinämittauslaite.

Laitteella pystymme seuraamaan räjäytyksistä lähirakennuksiin aiheutuvaa tärinää ja sen mukaan säätelemään räjäytysten kokoa. 

Tamrock Dino 560

Reikäkoko 45-76mm. Työpaino 12t.